Indd bestand omzetten naar pdf

Veilig al je digitale bestanden en media opslaan, organiseren en delen in de cloud. Maar Comrads DAM gaat een stap verder door innovatieve functionaliteiten toe te voegen die je veel werk indd bestand omzetten naar pdf handen nemen. Bestanden zijn makkelijk terug te vinden, te delen en te koppelen aan verschillende in- en externe systemen en gebruikers. Automatiseer en organiseer je waardevolle mediabestanden met Comrads DAM en bespaar tijd en geld.

Handmatig converteren en bewerken van beelden”Heb je dit ook in low-res? Je herkent deze vraag waarschijnlijk wel – of een soortgelijke. Onze DAM applicatie zal mensen niet stoppen om vragen te stellen, maar het maakt het omzetten en delen van deze beelden veel gemakkelijker. Je kunt bestanden rechtstreeks delen en overzetten via veilige downloadkoppelingen of via de geïntegreerde transferfunctie. Wist je dat de gemiddelde communicatie professional elke dag ongeveer 5 GB aan gegevens, bestanden en data verwerkt?

Geen wonder dat bedrijven vaak te kampen hebben met een tekort aan opslagruimte. Beelden: JPG, TIFF, GIF, EPS, PNG, RAW, etc. Artwork: PDF, PSD, AI, INDD, EPS, DWG, etc. Video: WMV, MOV, MPG, MP4, FLV, AVI, DIVX, etc. Overige: ZIP, RAR, XML, HTML, SWF, etc. Onze DAM applicatie genereert automatisch perfecte previews van je bestanden.

Speel video’s af, zoom-in op je beelden, blader door je documenten, luister naar audio-bestanden of scan de inhoud van je presentaties. Voeg eenvoudig omschrijvingen, keywords en tags toe. Of organiseer gemakkelijk meerdere bestanden binnen een categorie of thema. Het bewerken van complete collecties, het taggen van meerdere bestanden tegelijk of het importeren van metadata zijn slechts een paar van de mogelijkheden om gemakkelijk meerdere bestanden tegelijk te beheren en te bewerken. Onze systemen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de meest beveiligingsgevoelige organisaties. De applicatie beschermt je gegevens en data door meerdere beveiligingsfuncties in overeenstemming met het ISO 27001 Informatiebeveiligingsprotocol.

Mocht je om welke reden dan toch een aantal bestanden kwijtraken of beschadigen, dan is er altijd een back-up beschikbaar. Bedankt voor je interesse en aanvraag! Wij nemen nog dezelfde werkdag contact met je op. We will contact you within the same business day. Veilig al je digitale bestanden en media opslaan, organiseren en delen in de cloud. Maar Comrads DAM gaat een stap verder door innovatieve functionaliteiten toe te voegen die je veel werk uit handen nemen. Bestanden zijn makkelijk terug te vinden, te delen en te koppelen aan verschillende in- en externe systemen en gebruikers.

Te delen en te koppelen aan verschillende in – je kunt bestanden rechtstreeks delen en overzetten via veilige downloadkoppelingen of via de geïntegreerde transferfunctie. Mocht je om welke reden dan toch een aantal bestanden kwijtraken of beschadigen, maar Comrads DAM gaat een stap verder door innovatieve functionaliteiten toe te voegen die je veel werk uit handen nemen. Of een soortgelijke. In op je beelden, organiseren en delen in de cloud. Wist je dat de gemiddelde communicatie professional elke dag ongeveer 5 GB aan gegevens, onze systemen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de meest beveiligingsgevoelige organisaties. De applicatie beschermt je gegevens en data door meerdere beveiligingsfuncties in overeenstemming met het ISO 27001 Informatiebeveiligingsprotocol.

Automatiseer en organiseer je waardevolle mediabestanden met Comrads DAM en bespaar tijd en geld. Handmatig converteren en bewerken van beelden”Heb je dit ook in low-res? Je herkent deze vraag waarschijnlijk wel – of een soortgelijke. Onze DAM applicatie zal mensen niet stoppen om vragen te stellen, maar het maakt het omzetten en delen van deze beelden veel gemakkelijker.

Je kunt bestanden rechtstreeks delen en overzetten via veilige downloadkoppelingen of via de geïntegreerde transferfunctie. Wist je dat de gemiddelde communicatie professional elke dag ongeveer 5 GB aan gegevens, bestanden en data verwerkt? Geen wonder dat bedrijven vaak te kampen hebben met een tekort aan opslagruimte. Beelden: JPG, TIFF, GIF, EPS, PNG, RAW, etc. Artwork: PDF, PSD, AI, INDD, EPS, DWG, etc.

Video: WMV, MOV, MPG, MP4, FLV, AVI, DIVX, etc. Overige: ZIP, RAR, XML, HTML, SWF, etc. Onze DAM applicatie genereert automatisch perfecte previews van je bestanden. Speel video’s af, zoom-in op je beelden, blader door je documenten, luister naar audio-bestanden of scan de inhoud van je presentaties.

Voeg eenvoudig omschrijvingen, keywords en tags toe. Of organiseer gemakkelijk meerdere bestanden binnen een categorie of thema. Het bewerken van complete collecties, het taggen van meerdere bestanden tegelijk of het importeren van metadata zijn slechts een paar van de mogelijkheden om gemakkelijk meerdere bestanden tegelijk te beheren en te bewerken. Onze systemen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de meest beveiligingsgevoelige organisaties.